top of page

Overnatning og forplejning under uddannelsen

Overnatning på Rødegaard er inkluderet i uddannelsens pris

 

Værelserne er enkelt og rustikt indrettede, og indbyder til at sænke skuldrene. Alle deltagere bliver indkvarteret i enkeltværelser, som er udstyret med sengetøj og håndklæder. Visse værelser deler toilet og bad.

 

Forplejningen omfatter te/kaffe, morgenmad, frokost og aftensmad fra frokost på dag 1 til og med frokost på dag 4. 

Godt at medbringe:

  • Gode vandresko eller gummistøvler

  • Behageligt tøj

  • Hjemmesko eller varme sokker

  • Yogamåtte, hvis du har brug for det

Rødegaard - i hjertet af Mols Bjerge

Rødegaard ligger ved foden af Mols Bjerge i den hyggelige landsby Vistoft på det sydlige Djursland. Dette område, en del af Nationalpark Mols Bjerge, byder på enestående naturoplevelser i et landskab formet under istiden med dødishuller, store bakker som Tre Høje, kystklinter og idylliske landsbyer.

Rødegaard er omgivet af forskellige træarter, frugttræer, bærbuske og en frodig køkkenhave. Her kan du nyde et hyggeligt havemiljø, føle jorden under fødderne og i hænderne, eller samles omkring bålet. Gården er et sted, hvor du kan tune ind og omfavne den lokale naturs skønhed. De mange vandrestier i området giver mulighed for korte eller lange ture, alene eller i gruppe, og fra udsigtspunktet Trehøje kan du opleve smukke solopgange og solnedgange.

Stranden ved Fuglsø ligger tæt på og inviterer til både havoplevelser og ture langs skrænterne, med skov på den ene side og havet på den anden. Fra gården er der kun 5 minutters kørsel til de nærmeste strande, Strands og Fuglsø, og 11 minutter til halvøen Helgenæs. Området er charmerende med små, historiske byer og venlige mennesker. Rødegaard ligger også kun 40 km fra Aarhus og 15 km fra Ebeltoft, med færgeforbindelser til Sjælland. Aarhus Lufthavn ligger 21 km væk.

Naturens helende kraft

Rødegaard er et magisk sted, der styrker din kontakt til naturen. Her kan du synke ned i kroppen, sanse jorden under fødderne og finde en hyggelig krog at slappe af i. Fra Rødegaard kan du følge stierne op gennem den nye skovhave til udsigtspunktet ved Rødegaards skov, det højeste punkt på grunden. En lille vandretur eller løbetur inden dagen begynder kan være en meditativ oplevelse i bevægelse.

Helende kost

​På Rødegaard tror vi på, at kosten spiller en stor rolle i vores personlige indre arbejde og heling.

 

Når vi er i kontakt med naturen og dermed har god jordforbindelse, gennemgår vi en helingsproces, og når vi til og med indtager naturen gennem kosten, heler vi os selv indefra.

På Rødegaard er kosten altid vegansk, økologisk og lavet med friske, lokale råvarer

 

 Vi dyrker flere af grøntsagerne selv, og vi laver egne marmelader med bær og frugter fra haven. Desuden er kosten fortrinsvist glutenfri.

Michael Bentzon er kokken og bageren på Rødegaard, og for ham er mad og godt brød en passion. Ikke bare fordi hans mad smager vidunderligt, men fordi det også nærer, styrker, understøtter og vækker vores sanser og dermed vores modtagelighed for læring og nye indtryk.

Jordens Sang

IMG_0482_edited.jpg

Et skabende fællesskab

Jordens Sang er stiftet af Cecilie Lanken, Karsten Munk, Iben Munk, og Marela Martins. Rødegaard danner rammerne for fællesskabet, der er opstået af kærligheden til jorden og den vilde natur.

Med Jordens Sang skaber vi rammer og muligheder for en udforskning af det hele menneske, hvor krop, sind og sjæl er i balance, og hvor vi kan udfolde den energi og kraft, vi kom til verden med.

 

Vores højeste mål er nået, hver gang bare ét menneske begynder at trives i bedre harmoni med sig selv og sine omgivelser – og dermed leve i sin fulde kraft. 

Med Jordens Sang afholder vi både kurser, workshops og undervisning, og vi tilbyder forskellige behandlinger og retreats. Derudover er det ceremonielle arbejde altid en stor del af vores rytme og liv på Rødegaard.

Vi glæder os til at møde dig her. Varmt velkommen.

bottom of page