top of page

Cecilie Lanken

Behandlerpraksis og fællesskab i Mols Bjerge

Professionelt driver jeg NewBeginnings, som er en behandlerpraksis baseret på hypnoterapi og energiarbejde.

Privat er jeg en del af Jordens Sang og fællesskabet på Rødegaard, sammen med mine to skønne børn, Arvind på 12 år og Ahana på 11. Vi elsker landsbyliv og fællesskab og livet i Mols Bjerge.

En livslang interesse for menneskets adfærd

Jeg har altid stillet spørgsmål til, hvad vi mennesker dog stiller op med vores korte liv på jorden, og hvorfor der ikke er fred i verden. Som barn spekulerede jeg så meget over det, at det udviklede sig til en stor interesse for at studere menneskers liv, deres tankeverden og deres (til tider højst mærkelige og ofte voldelige) adfærd.

Akademisk baggrund og forskning i Afrika

Det blev til en uddannelse og en Ph.d. i Etnografi og Antropologi, hvilket førte til flere års forskning i Afrika indenfor studier af krig, konflikt, vold og heling ud fra devisen om, at kun når jeg forstår konflikten helt inde fra kernen af udøverens perspektiv, så kan jeg finde nøglen til at skabe sammenhængskraft – og dermed fred.

Livet i en kollektivby i Sydindien

Igennem 12 år har jeg boet og været en del af en kollektivby i det sydlige Indien – et socialt eksperiment for fred og harmoni mellem mennesker. Her blev jeg i stigende grad optaget af de mindst lige så mangfoldige og forunderlige indre verdener, vi har adgang til gennem spirituelle praksisser.

Uddannelser og kurser i bevidsthed og energiarbejde

Det førte til yderligere studier af bevidsthed og evolution og af, hvordan vores sind og energisystem fungerer. I den forbindelse tog jeg flere uddannelser og kurser indenfor integral yoga, hypnoterapi, åndedrætsterapi, shamanisme og energiarbejde. Alt det har jeg siden kogt sammen til en terapeutisk praksis, jeg kalder Integral Hypnose, som jeg idag er udøver og udvikler af på fuld tid.

Indre fred som vejen til verdensfred

Noget, der stod tydeligt frem efter den lange dannelsesrejse og et intenst helingsarbejde med mig selv, så var det, at harmoni og fred med vores omgivelser virker uopnåeligt, så længe vi ikke har indre fred og kærlighed til os selv.

En ny form for fredsaktivisme

Derfor må revolutionen nødvendigvis starte lige her, og derfor elsker jeg min forskning endnu mere idag. I min praksis hjælper jeg folk, der lider af angst, stress, traumer, konflikt, vold, selvsabotage eller andet, der blokerer for deres kraft og energi, til at skabe fred i sig selv og få renset ud i alt det rod, vi ofte bærer rundt på.

Energetiske ringe i vandet

Det er blevet min nye fredsaktivisme, og selvom den er helt subtil og mere usynlig end den ydre revolution, jeg engang troede, jeg skulle starte, så glædes jeg virkelig over alle de energetiske ringe i vandet, som jeg ser sprede sig stille og roligt og helt fredeligt ud i verden.

CecilieLanken

Uddannelser og certificeringer

 • Under uddannelse til Systemisk Familieopstiller v. Doris Fischer.

 • Alchemical Breathwork facilitator v. Sajeeva Hurtado, Llena de Vida.

 • Certificeret Soulkey Terapeut, The Hypno Academy v. Julie Mariel.

 • Certificeret Trauma Collapse Technique Practitioner, TCTp, The Hypno Academy v. Martin Castor og Ole Sørensen.

 • Certificeret Hypnoterapeut, The Hypno Academy v. Martin Castor og Ole Sørensen.

 • Certificeret Klinisk og Spirituel Hypnoterapeut, EKAA Integrated Clinical Hypnotherapy Foundation, levels 1-5 v. Yuvraj Kapadia, Indien.

 • Reiki Master v. lærer Betty Fourage

 • Ph.D. i Antropologi, Københavns Universitet.

 • BA og MA i Etnografi og Socialantropologi, Århus Universitet.

Karsten Munk

Jordens Sang i Mols Bjerge

Jeg er medstifter af Jordens Sang, sammen med min kone Iben Munk, Cecilie Lanken, og Marcela Martins. Vi alle bor og arbejder i fællesskabet på Rødegaard i Mols Bjerge. 

 

Fra mejerist til heilpraktiker

Jeg er oprindelig mejerist og har også taget grundforløbet på den økologiske jordbrugsskole, men valgte i begyndelsen af 80′erne at uddanne mig til heilpraktiker. Siden da har jeg taget specialkurser i antroposofisk medicin, dybdeterapi, kinesiologiske grundkurser m.v. Derudover er jeg Teori-U facilitator og har afholdt flere lederkurser inden for dette område.

Rødder i shamanistisk arbejde

Jeg har haft konsultationer i snart 40 år med flere end 23.000 klientbesøg, og efter alle disse år som helbreder, mentor og underviser er min vej blevet mere og mere synlig og bevidst for mig. Jeg træder de gamle stier, er forbundet med min gamle slægt, som har rødder hos samerne. Mine forfædre er hos mig, viser mig vej til den altings-forbundethed, som vi alle er en del af. Jeg er således også dybt forbundet med det shamanistiske arbejde og redskaberne i denne forbindelse.

 

Karsten Munk Akademiet

Jeg er ejer af Karsten Munk Akademiet, hvor jeg har afholdt utallige kurser indenfor anatomi og fysiologi samt andre relaterede fag. Mit specialområde er Biologisk Psykologi, hvor jeg viser åndens og sjælens synliggørelse i kroppen. Jeg er desuden velbevandret i epigenetikken.

Oplevelsesorienteret undervisning i særklasse

Karsten Munk Akademiet tilbyder de nødvendige RAB-kurser, som du skal have for at blive registreret alternativ behandler og dermed blive momsfritaget.

Kurserne er til dig, der lærer bedst ved personligt fremmøde, i fællesskab med andre kursister og i selskab med et stærkt hold af erfarne og inspirerede undervisere. 

Kurserne udbydes i både København og på Mols.

KarstenMunk

Uddannelser og erfaringsområder

 • Atletik-træner/ instruktør

 • Mangeårig langdistanceløber og kajakroer

 • Dybdeterapeut (Estrid og Steen Nordby)

 • Heilpraktiker

 • Homøopat / antroposofisk medicin

 • Leder af Karsten Munk Akademiet

 • Teori-U facilitator / lederuddannelse

 • Mentor og speaker

 • Medstifter af Holistisk Akademi

 • Medstifter af Jordens Sang

 • 36 års behandler-/ terapeut- virksomhed

 • Mange års bevidst udviklingsarbejde

bottom of page